Πρόγραμμα 28-days Body Mission για ιδανικό βάρος

Έχεις πάρει την Α-Π-Ο-Φ-Α-Σ-Η να χάσεις κάποια κιλά. Συγχαρητήρια! Ίσως δεν το συνειδητοποίησες, αλλά μόλις έκανες το πρώτο, και πιο καθοριστικό, βήμα προς την επίτευξη ενός πολύ θεαματικού αποτελέσματος.

Σήμερα θέλω να μιλήσουμε για μία πρόταση, έναν σύμμαχο, που μπορεί να υποστηρίξει την προσπάθειά σου και λέγεται Πρόγραμμα 28-days Body Mission.

Καιρό τώρα παιδευόσουν με κάποια παραπανίσια κιλά, ένιωθες βαριά, πιθανά δυσφορούσες που έμπαινες με δυσκολία στα ρούχα σου. Ίσως έχεις κάνει κάποιες προσπάθειες, αλλά χωρίς κάποιο αποτέλεσμα.

Αυτό συνήθως συμβαίνει, επειδή οι περισσότερες δίαιτες είναι δύσκολο να ενταχθούν στους έντονους ρυθμούς της καθημερινότητάς μας. Έτσι, κουραζόμαστε γρήγορα και διακόπτουμε την προσπάθεια, επιστρέφοντας στις προηγούμενες ανθυγιεινές συνήθειες.

Το αμέσως επόμενο βήμα, αφότου έχεις πάρει την απόφαση, είναι να θέσεις έναν εφικτό για εσένα στόχο. Εφικτός στόχος είναι εκείνος που ταιριάζει με τον τρόπο ζωής σου, συμβαδίζει με το χρονικό πλαίσιο που τον τοποθετείς και εναρμονίζεται με τις δικές σου προτεραιότητες και αξίες. 

Βήμα – βήμα προς το ιδανικό βάρος

Έπειτα, το επόμενο βήμα είναι να βρεις τον κατάλληλο Σ-Υ-Μ-Μ-Α-Χ-Ο που θα σε υποστηρίξει σε αυτή την προσπάθεια. Όπως είπαμε και στην αρχή του άρθρου, σήμερα μιλάμε για τον ιδανικό σύμμαχο στην προσπάθειά σου.

Το Πρόγραμμα 28-Days Body Mission είναι ένα πρόγραμμα που μελέτησε και σχεδίασε η επιστημονική ομάδα της LR Health & Beauty. Ό,τι χρειάζεσαι έρχεται σε ένα κουτί προσαρμοσμένο στις δικές σου ανάγκες και τις γευστικές προτιμήσεις. Μία μέθοδος απώλειας βάρους ιατρικά αποδεκτή που λειτουργεί με υποκατάστατα γευμάτων.

Το 28-days Body Mission σε καθοδηγεί για 28 ημέρες στην πορεία προς το επιθυμητό βάρος, κατά την οποία λαμβάνεις τριπλή υποστήριξη:

αΥποκατάστατο γεύματος: Τα προϊόντα FiguActive σε διευκολύνουν, ώστε να αντικαταστήσεις δύο από τα τρία καθημερινά γεύματα με τα Ροφήματα, τις Σούπες, τις Νιφάδες και τις Μπάρες. Όλα έτοιμα σε χρόνο μηδέν.

β. Οι Σύμμαχοί σας στη διατροφή: Το Pro Balance και το Protein Power είναι οι Σύμμαχοι που σε υποστηρίζουν στη διατροφή, σε εφοδιάζουν με θρεπτικά στοιχεία και υποστηρίζουν την ανάπτυξη των μυών. Επιπλέον, το Τσάι Βοτάνων συμβάλλει στην επαρκή κατανάλωση υγρών χωρίς θερμίδες.

γ. Οδηγός Διαχείρισης Βάρους: Λαμβάνεις αποκλειστική πρόσβαση σε έναν online Προσωπικό Οδηγό Διαχείρισης Βάρους που σου παρέχει εβδομαδιαία προγράμματα διατροφής, απολαυστικές συνταγές, παρακολούθηση της πορείας του βάρους, δικτύωση, βίντεο με ασκήσεις γυμναστικής και πολλά άλλα.

Παρακολούθησε εδώ το βίντεο:

Ευχαριστώ που και σήμερα ήσουν εδώ, ραντεβού στο επόμενο post!

Paraskevi Handwritten Signature

Μοιραστείτε αυτό το άρθρο

About the author : Paraskevi Katsanaki