Εμμηνόπαυση LR Woman Phyto by Paraskevi Katsanaki

Εμμηνόπαυση-LR Woman Phyto

Εμμηνόπαυση, μία περίοδος στην ζωή για εμάς, τις γυναίκες, η οποία καλύπτεται σε κάποιες περιπτώσεις με άγνοια, σε άλλες ίσως και με λίγο φόβο, πάντως στις περισσότερες με μία διακριτική σιωπή ακόμα και μεταξύ μας. 

Σε μία εποχή που τα στερεότυπα γύρω από το πως αναμένετα μία γυναίκα να ζει, να δείχνει και να αισθάνεται σε διάφορες φάσεις της ζωής αμφισβητούνται και επαναπροσδιορίζονται, είναι ευχής έργο το να μπαίνει και αυτή η φάση στο κάδρο. Να συζητιέται ανοιχτά, με αγάπη και γιατί όχι, και χιούμορ. 

Δεν χωρούν πια τα όποια ταμπού. Μόνο αποδοχή και φροντίδα. Για μία μετάβαση που βιώνουμε, και που απαιτεί από εμάς να διαχειριστούμε διάφορα ζητήματα σε σωματικό και σε ψυχολογικό επίπεδο. 

Ολοένα και περισσότερες γυναίκες μοιράζονται την εμπειρία της μετάβασης αυτής, με διάθεση το πέπλο μυστηρίου και σιωπής για το τι πραγματικά βιώνει μία γυναίκα σε αυτή τη φάση να δώσει τη θέση του στο φως.

LR Woman Phyto – η πρόταση της LR για την εμμηνόπαυση

Σε αυτό το post μπορείς να γνωρίσεις καλύτερα την πρόταση της LR που σχεδιάστηκε για να γίνει ένας καλός σύμμαχος σου σε αυτή την περίοδο.

Έρχεται να απαλύνει αισθητά τα δυσάρεστα συμπτώματα κατά την περιεμμηνοπαυσιακή και μετεμμηνοπαυσιακή περίοδο και θωρακίζει τον οργανισμό με τον καλύτερο τρόπο.

LR Woman Phyto – Τα συστατικά

Αφιερώνω χώρο για να γράψω τι περιέχει και πως το καθετί επιδρά στον οργανισμό για να δεις αν ταιριάζει στις δικές σου ανάγκες. Επειδή δεν είμαι ειδικός, θέλω να έχεις όλες τις πληροφορίες για να το συζητήσεις με τον ειδικό, με τον οποίο μοιράζεσαι αυτή τη διαδρομή. 

Το Woman Phyto έχει μεγάλη περιεκτικότητα σε ασβέστιο, βιταμίνη D και εκχύλισμα κόκκινου τριφυλλιού. 

Οι πολύτιμες αυτές ουσίες στηρίζουν τον οργανισμό, δρώντας κατά των δυσάρεστων συμπτωμάτων της απαιτητικής, για πολλές γυναίκες, αυτής φάσης. 

Ασβέστιο

Το ασβέστιο είναι πολύ σημαντικό για την λειτουργία της καρδιάς, των μυών, του εγκεφάλου και κυρίως των οστών και δοντιών: συνεργάζεται με το φώσφορο για την οικοδόμηση της οστέινης μάζας και προλαμβάνει την οστεοπόρωση.

Βιταμίνη D

Η βιταμίνη D ενεργοποιεί σε μεγάλο βαθμό το ασβέστιο και τον φώσφορο και είναι απαραίτητη για την ακεραιότητα των οστών. Βοηθά στην αφομοίωση της βιταμίνης Α και στην πρόληψη των κρυολογημάτων σε συνδυασμό με τις βιταμίνες A και C.

Εκχύλισμα κόκκινου τριφυλλιού (Trifoliumpratense)

Το κόκκινο τριφύλλι (Trifoliumpratense) είναι ένα από τα παλαιότερα γνωστά βότανα. Έχει πολλαπλές ευεργετικές ιδιότητες, μερικές από τις οποίες είναι η καταπολέμηση των διαταραχών της εμμηνόπαυσης, η βοήθεια στην αντιμετώπιση της οστεοπόρωσης και η βελτίωση της κυκλοφορίας του αίματος. Το εκχύλισμα από κόκκινο τριφύλλι είναι μια από τις πιο υψηλόβαθμες πήγες φυσικής ισοφλαβόνης. Οι ισοφλαβόνες είναι φυτοοιστρογόνα, δηλαδή φυτικές ουσίες που μιμούνται τη δράση των οιστρογόνων στον οργανισμό. Γι’ αυτο και μπορούν να μετριάσουν τα συμπτώματα της εμμηνόπαυσης συμπεριλαμβανομένων των νυχτερινών εξάψεων και εφιδρώσεων, της νευρικότητας και των μεταβολών της διάθεσης.  Μπορούν επιπλέον να συμβάλλουν ευεργετικά στην απώλεια της οστέινης μάζας.

Ο συνδυασμός των παραπάνω θρεπτικών συστατικών σε ένα συμπλήρωμα διατροφής, προσφέρει αποδεδειγμένη ανακούφιση του οργανισμού από τις διαταραχές της εμμηνόπαυσης.

Σημαντικό:

το συμπλήρωμα διατροφής, LR Woman Phyto,  δεν περιέχει λακτόζη, γλουτένη και γενετικά τροποποιημένα συστατικά.

WomanPhyto Gluten Free for paraskevikatsanaki.com-transparent - ύπνος
WomanPhyto Lactose Free for paraskevikatsanaki.com-transparent - ύπνος
WomanPhyto Non Genetically Modified for paraskevikatsanaki.com
WomanPhyto Gluten Free for paraskevikatsanaki.com-transparent - ύπνος
WomanPhyto Lactose Free for paraskevikatsanaki.com-transparent - ύπνος
WomanPhyto Non Genetically Modified for paraskevikatsanaki.com

LR Woman Phyto Εμμηνόπαυση Παρασκευή Κατσανάκη

Ο χρόνος που περνά χρειάζεται να μας ενδυναμώνει και να μας κάνει να γιορτάζουμε την κάθε στιγμή που έχουμε ζήσει. Σε καμία περίπτωση να μας συρρικνώνει σε λιγότερους ρόλους, σε λιγότερες αξιώσεις από την ζωή, σε λιγότερο χώρο.  

Είναι η ευκαιρία που μας δίνεται να γιορτάσουμε την ίδια την ζωή. Όσο πιο ανοιχτά μιλάμε για τις κοινές μας εμπειρίες τόσο καλύτερα ορίζουμε εμείς οι ίδιες το πως θέλουμε πλέον να γίνονται αντιληπτές και από τους γύρω μας. 

*Αν αυτό το προϊόν θεωρείς ότι μπορεί να βοηθήσει μία γυναίκα που γνωρίζεις, προώθησε της το post.

Ευχαριστώ που και σήμερα ήσουν εδώ, ραντεβού στο επόμενο post!

Paraskevi Handwritten Signature

***Σημείωση:
Τα παραπάνω σε καμία περίπτωση δεν αποτελούν συνταγή. Η συμβουλή ειδικού κρίνεται απαραίτητη πριν από την κατανάλωση. Τα συμπληρώματα διατροφής δεν υποκαθιστούν την ισορροπημένη διατροφή ή την ιατρική συμβουλή/γνωμάτευση και δεν είναι φάρμακα.

Αρ. Γνωστ. ΕΟΦ: 3109/15-01-2010. Ο αριθμός γνωστοποίησης στον ΕΟΦ δεν επέχει θέση άδειας κυκλοφορίας του ΕΟΦ.

Photo by Jens Lindner

Μοιραστείτε αυτό το άρθρο

About the author : Paraskevi Katsanaki