Zeitgard Pro ParaskeviKatsanaki

Zeitgard Pro

Τι μπορεί να προσφέρει η συνέργεια τεχνολογίας και ομορφιάς; Στο σημερινό άρθρο σας συστήνω την συσκευή περιποίησης Zeitgard Pro και τις 4 διαφορετικές λειτουργίες της για καθαρισμό, απολέπιση, αντιγήρανση προσώπου και σύσφιξη σώματος.

Μία συσκευή με 4 κεφαλές γίνεται ο σύμμαχος σου για καθαρό και αισθητά ανανεωμένο πρόσωπο αλλά και για πιο σφριγηλή και ομοιόμορφη επιδερμίδα στο σώμα σου. Τα αποτελέσματα που θα δεις σε πρόσωπο και σώμα θα σε ενθουσιάσουν τόσο, που δύσκολα θα μπορείς να την αποχωριστείς.

Έτσι πολύ γρήγορα θα έχεις το [κατα]δικό σου, προσωπικό τελετουργικό ομορφιάς κάθε μέρα, ανεξαρτήτως του που βρίσκεσαι, χωρίς περιττές μετακινήσεις και αναμονές. Όλα σε ένα beauty device από την άνεση του σπιτιού σου. Δηλαδή το self-care στα καλύτερα του!

Ας γνωρίσουμε καλύτερα τις λειτουργίες των κεφαλών:

  • Κεφαλή καθαρισμού

Επαγγελματικός καθαρισμός, 10 φορές πιο αποτελεσματικός από το να χρησιμοποιείς απλώς τα δάχτυλά σου ή ένα πανάκι καθαρισμού. Η κεφαλή χρησιμοποιεί τη μέθοδο της ταλάντωσης, ώστε να καθαρίζει ακόμα και την πιο ευαίσθητη επιδερμίδα απαλά και σχολαστικά από τα υπολείμματα μακιγιάζ και προϊόντων, τους ρύπους, τη βρωμιά και τη λιπαρότητα.  Έτσι προετοιμάζει την επιδερμίδα σου για να απορροφήσει ευκολότερα τον ορό ή την κρέμα ημέρας/ νύχτας που θα χρησιμοποιήσεις μετά. Και αν η υγιεινή είναι κάτι που σε απασχολεί, να θυμάσαι ότι οι ίνες της βούρτσας είναι εμπλουτισμένες με το αντιβακτηριακό συστατικό MicroSilver BGTM, ώστε να είσαι σίγουρ@ για την εξαιρετική υγιεινή της βούρτσας για έως 3 μήνες.

  • Κεφαλή απολέπισης προσώπου για πολύ βαθύ καθαρισμό με τεχνολογία υπερήχων

Η απολέπιση είναι ένας από τους καλύτερους τρόπους να αναζωογονείς την επιδερμίδα σου.

Η κεφαλή απολέπισης λειτουργεί με υπερηχητικές δονήσεις, οι οποίες αφαιρούν αποτελεσματικά τους ρύπους, τα μαύρα στίγματα, τα νεκρά κύτταρα της κεράτινης στιβάδας της επιδερμίδας και το υπερβολικό σμήγμα που συσσωρεύεται στην επιφάνεια της επιδερμίδας. 3’ είναι αρκετά για να απολαμβάνεις επιδερμίδα ορατά πιο λεία, πιο καθαρή και με πιο νεανική όψη.

Η λειτουργία απολέπισης, εκτός από το να καθαρίζει εντατικά το δέρμα, ενεργοποιεί επίσης τη ροή της λέμφου και τονώνει τη ροή του αίματος.

Το λεμφικό σου σύστημα συλλέγει τα κυτταρικά απόβλητα και τα παραδίδει στο αίμα σου για αποβολή. Αυτό έχει ως αποτέλεσμα τη μείωση της όψης των ρυτίδων και τη δραστική μείωση των ατελειών.

did you know that

Κάθε μέρα, το δέρμα αποβάλλει έως και 14 γραμμάρια νεκρών κερατινοποιημένων κυττάρων, τα οποία μπορείς να αφαιρέσεις με την τακτική χρήση (κάθε 2-3 ημέρες) της κεφαλής απολέπισης. Αυτό αποτρέπει την περαιτέρω συσσώρευση ρύπων στους πόρους του ιδρώτα.

  • Κεφαλή αντιγήρανσης προσώπου με τεχνολογία υπερήχων

Το να μεγαλώνεις είναι ξεκάθαρα ένα προνόμιο. Όμως λίγο ο χρόνος που περνά, λίγο ο αναποτελεσματικός καθαρισμός, η ανεπαρκής προστασία από τον ήλιο, η κακή διατροφή και το οξειδωτικό στρες αφήνουν τα σημάδια τους στο πρόσωπο μας.

Οι υπερηχητικές δονήσεις της κεφαλής αντιγήρανσης φθάνουν μέχρι μερικά εκατοστά μέσα στην επιδερμίδα και τους ιστούς. Λειτουργούν ως ένα είδος μικρομασάζ των ελαστικών ινών και προάγουν την παραγωγή κολλαγόνου. Έτσι τα προϊόντα περιποίησης που χρησιμοποιείς μαζί με την κεφαλή απορροφώνται αισθητά πιο γρήγορα και τα δραστικά συστατικά τους εισχωρούν απευθείας στις βαθύτερες στιβάδες του δέρματος.

  • Zeitgard Pro: Κεφαλή μασάζ & σύσφιξης σώματος με λειτουργία υπερήχων και δόνησης

Οι ταλαντώσεις των υπερήχων φτάνουν μέχρι κάποια εκατοστά μέσα στο δέρμα, όπου μπορούν να βοηθήσουν στη ρευστοποίηση του λίπους που συσσωρεύεται στα λιποκύτταρα. Χάρη στη λειτουργία δόνησης της Κεφαλής για Μασάζ & Σύσφιξη Σώματος, το ρευστοποιημένο λίπος αλλάζει σχήμα, με αποτέλεσμα η επιδερμίδα στη περιοχή των γλουτών, των μηρών, της κοιλιάς και των μπράτσων να είναι ορατά πιο λεία, σφριγηλή και ομοιόμορφη. Επίσης προάγει τη φυσική ικανότητα του σώματος να αποβάλλει τους ρύπους μέσω του αγγειακού και του λεμφικού συστήματος.

Οι συσκευές περιποίησης προσώπου και σώματος είναι από τα καλύτερα εργαλεία που μπορούμε να έχουμε για την περιποίησης του δέρματος. 

Το Zeitgard Pro, η νέας γενιάς συσκευή που κυκλοφόρησε η LR Health & Beauty, έχει σχεδιαστεί για να δίνει επαγγελματικού επιπέδου αποτέλεσμα άνετα, εύκολα και με ασφάλεια. Με χρόνο και συστηματικότητα, θα παρατηρήσεις μια ορατή αλλαγή στην εμφάνιση και την αίσθηση της επιδερμίδας σου.

Μπορείς να γνωρίσεις καλύτερα τις 4 λειτουργίες περιποίησης στο βίντεο στο Youtube:

Ευχαριστώ που και σήμερα ήσουν εδώ, ραντεβού στο επόμενο post!

Paraskevi Handwritten Signature

Εάν ενδιαφέρεσαι να μάθεις για τη δυνατότητα ανάπτυξης εισοδήματος μέσα από την πρόταση της LR Health & Beauty, επικοινώνησε μαζί μου για να τα δούμε μαζί τις λεπτομέρειες.

Μοιραστείτε αυτό το άρθρο

About the author : Paraskevi Katsanaki