Paraskevi Testimonials
Aliki Mavrou - Testimonial LR Beastarwithus

Αλίκη Μαύρου – GR

Η συνεργασία με την Παρασκευή δεν περιγράφεται με λόγια. Είναι περισσότερο μια αίσθηση. Νιώθω σαν να υπάρχει γύρω μου μια αόρατη ευγενική βεντάλια που με προσέχει και με τροφοδοτεί με εργαλεία για να προχωρήσω. Κάποιος που συνεργάζεται μαζί της λαμβάνει καθοδήγηση μέσα από άψογη επικοινωνία και εντιμότητα. Αυτό έχω εισπράξει εγώ και θεωρώ τον εαυτό μου τυχερή που συνεργάζομαι μαζί της.

Aliki Mavrou
Avgi Georgiou - Testimonials

Αυγή Γεωργίου – CY

Γνώρισα την Παρασκευή το 2009 στα φοιτητικά μου χρόνια. Είναι από τότε μια πηγή έμπνευσης η κουβέντα μαζί της καθώς και όλη της η πορεία εξέλιξης. Πάντα έχει κάτι καλό να σου δώσει. Σε κάθε συζήτηση σκοπός της είναι να ακούσει για να κατανοήσει και όχι για να απαντήσει. Ξεχωρίζω σε εκείνη ένα αίσθημα ασφάλειας που σου χαρίζει. Αν αυτό που ψάχνεις είναι ένα άνθρωπο αληθινό, έμπιστο για να κάνεις το ξεκίνημα σου τότε είσαι σίγουρα σε καλό δρόμο.

 

Avgi Georgiou
Maria Malevi Ioannidou - Testimonials

Μαρία Μαλεβή Ιωαννίδου – CY

Η συνεργασία με την Παρασκευή είναι καθοριστική για όποιον επιθυμεί να ανακαλύψει τις κρυμμένες δυνάμεις του και να διεκδικήσει όλα όσα ονειρεύεται. Απλή, κατανοητή και ξεκάθαρη στα μηνύματα της με μια μοναδική, ζεστή προσέγγιση που αγγίζει καρδιές. Το μεγαλύτερο μάθημα που έχω πάρει απο την επικοινωνία μου μαζί της είναι το πως να καταλαμβάνω τον δικό μου χώρο ~own your space~ και να ενδυναμώνω τον εαυτό μου προς την επίτευξη των στόχων μου. Αν είσαι εδώ γιατί ψάχνεις έμπνευση και ενδυνάμωση, είσαι «παρέα» με τον σωστό άνθρωπο.

Maria Malevi Ioannidou
Monika Kesidou Testimonials LR Beastarwithus

Μόνικα Κεσίδου – CY

Μία γυναίκα που είναι δίπλα σε κάθε γυναίκα χωρίς να μετράει κοινωνικά και μορφωτικά γίγνεσθαι. Είναι η γυναίκα που στέκεται δίπλα σε κάθε γυναίκα χωρίς να ζυγίζει, να απορρίπτει, να ζητάει κάτι για αντάλλαγμα, απλώς να υπάρχει. Η κινητήριος δύναμη που αξίζει σε κάθε γυναίκα.

Monika Kesidou
Vera Tsikiridi - Testimonials

Βέρα Τσικιρίδου – GR

Είναι χαρά μου να έχω το Ζήση και την Παρασκευή οδηγούς, διότι έχουν πετύχει πολλά και μπορούν να καθοδηγήσουν και εμένα να πετύχω!

Vera Tsikiridou
Ioanna Lourou - Testimonials Paraskevi Katsanaki

Ιωάννα Λούρου – GR

Η Παρασκευή είναι η έμπνευση μου! Ο άνθρωπος που είναι δίπλα μου κάθε λεπτό με κάθε τρόπο…στις καλές και στις δύσκολες στιγμές. Έχει έναν μοναδικό τρόπο να μου δίνει τη δύναμη, την ενέργεια και την ασφάλεια που χρειάζομαι για να προχωρήσω.  Παρασκευή, είμαι ευλογημένη που είμαι στην ομάδα σου, είμαι πολύ τυχερή που είσαι στη ζωή μου και κάνουμε τόσα ωραία πράγματα επαγγελματικά. Ανυπομονώ για όσα ακόμα ακολουθήσουν.
Ioanna Lourou - Testimonials
Anastasia Violatzi - Testimonials Paraskevi

Αναστασία Βιολατζή – GR

Στην Παρασκευή από την πρώτη στιγμή αυτό που μου έκανε εντύπωση ήταν ο μοναδικός συνδυασμός μιας δυναμικής και ιδιαίτερα φιλικής προσωπικότητας. Μέσα από τη συνεργασία μας είδα ένα ανήσυχο πνεύμα που συνεχώς ψάχνει καινοτόμες ιδέες τις οποίες υλοποιεί με εξαιρετική επιτυχία. Μοιράζει απλόχερα τις γνώσεις της…οι οποίες είναι πολλές…και ο κάθε συνεργάτη δίπλα της αισθάνεται ξεχωριστός.

Anastasia Violatzi for Paraskevi's Site
Potamitis Andreas & Chrystalla Panayotou - Testimonials

Ανδρέας Ποταμίτης & Χρυστάλλα Παναγιώτου – CY

Υπάρχουν άνθρωποι που η επαφή μαζί τους σε κάνει καλύτερο σε διάφορους τομείς. Καλύτερο επαγγελματία, καλύτερο επιχειρηματία, καλύτερο ηγέτη αλλά και καλύτερο άνθρωπο. Μπορούμε να πούμε με σιγουριά πως ο Ζήσης και η Παρασκευή ανήκουν σε αυτή την κατηγορία σπάνιων ανθρώπων.

Chrystalla Andreas Potamitis
Stefanos Alas Testimonials

Στέφανος Άλας – CY

Ζήσης & Παρασκευή, δυο άνθρωποι σταθμός στην καριέρα μου. Κοντά τους ξέρω ότι μπορώ να πετύχω κάθε στόχο μου και να δημιουργήσω μια καριέρα χωρίς όρια που μου προσφέρει μια καλύτερη ποιότητα ζωής για εμένα και την οικογένεια μου.

Stefanos Alas
Loizos Konstantinou - Testimonials

Λοΐζος Κωνσταντίνου – CY

Τον Ζήση και την Παρασκευή, αν και τους γνωρίζω αρκετά χρόνια, τους συνάντησα ήδη μέσα στους κορυφαίους στο Δ.Μ. Δεν περίμενα σε τέτοια επίπεδα να αντικρίσω τόση απλότητα, ανθρωπιά, αλλά και διάθεση να μεταφέρουν όλη αυτή την τεχνογνωσία ακόμα και στον πιο νέο συνεργάτη της ομάδας τους. Είναι πανεύκολο να τους “αγαπήσεις” γι΄ αυτό και μπορείς να το καταλάβεις ακόμα και από τα social Media τους!

Loizos Konstantinou
Ramona & Catalin Suman - Testimonials LR Beastawithus

Catalin & Ramona Suman – RO

Zissis and Paraskevi are the kind of people that, if you meet them once, will be very hard to forget. For us, they are pure inspiration, not just for our business but for our family as well. When you meet them you will understand us!

Catalin and Ramona Suman
Kritsima Maria - Testimonials

Μαρία Κρητσιμά – GR

Από την αρχή της γνωριμίας μας διακρίναμε κάτι το διαφορετικό. Μετά από χρόνια συνεργασίας, ξέρουμε πια με απόλυτη σιγουριά, ότι το ήθος, ο επαγγελματισμός, η ευγένεια, και η τιμιότητα είναι λίγα από τα χαρακτηριστικά που τους αντιπροσωπεύουν.

Maria Kritsima
Georgia Kostari Ioannou - Testimonials

Γεωργία Κωστάρη – CY

Για μένα προσωπικά ο Ζήσης και η Παρασκευή έπαιξαν ουσιαστικό ρόλο στην καριέρα μου με την LR και τους ευχαριστώ πολύ και για την όλη εκπαίδευση που μας δίνουν και για την ανθρώπινη παρουσία τους, είτε οnline είτε offline.

Georgia Kostari Ioannou
Makis Saritzoglou - Testimonials

Πρόδρομος Σαριτζόγλου – GR

Πρόκειται για ένα ζευγάρι που τους ξεχωρίζει το ήθος, η αξιοπρέπεια και η άφθονη προσφορά προς τους συνεργάτες τους. Ξέρουν πολύ καλά πως να εξελίσσουν απλούς συνηθισμένους ανθρώπους σε απόλυτα επιτυχημένους επιχειρηματίες του κλάδου μας. Νοιώθω πολύ τυχερός που συνεργάζομαι με δύο κορυφαία στελέχη της LR παγκοσμίως.

Prodromos Saritzoglou
Leonidas Papagiannopoulos - Testimonials

Λεωνίδας Παπαγιαννόπουλος – GR

Aν κάτι διακρίνει το Ζήση και την Παρασκευή αυτό είναι το ήθος, το επαγγελματικό τους ύφος, και η ικανότητά τους να διεγείρουν τα όνειρα των ανθρώπων.

Leonidas Papagiannopoulos
Έχεις συνεργαστεί με την Παρασκευή; Μοιράσου την εμπειρία σου